Pozvánka na  kulatý stůl s názvem JAK ZAČÍT S UDRŽITELNOSTÍ V POTRAVINÁŘSKÉM PODNIKU?

PÁTEK 10. 5. 2024 od 10.00 hodin v Národním pavilonu Z, Výstaviště České Budějovice
 
Potravinářská komora ČR pořádá již třetí kulatý stůl na téma UDRŽITELNÝ POTRAVINOVÝ SYSTÉM V ČESKU.
Akce je součástí odborného programu potravinářského veletrhu CZECH FOOD EXPO 2024.
 
Moderuje:
» JAN PIVOŇKA
ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR
 
V diskuzním panelu vystoupí:
 
» JINDŘICH FIALKA
vrchní ředitel Sekce potravinářství MZe
 
» MARTIN HLAVÁČEK
poslanec Evropského parlamentu
 
» DAVID JANKŮ
reporting konzultant, Frank Bold Advisory s.r.o. / Nefinanční reporting v oblasti výroby potravin
 
» LADISLAV LÁZŇOVSKÝ
senior nákupčí sortimentu OZ, pečiva a delikates BILLA, spol. s r.o. / Novinky v retailu 
 
» ROBIN DUFEK
ředitel společnosti SUSTAINOVA / Udržitelnost jednoduše a věcně
 
» ADÉLA PAĎOURKOVÁ
stálé zastoupení PK ČR v Bruselu / Aktuálně projednávané akty v oblasti udržitelnosti
 
» PETR KOROUS
poradce pro management ČSOB / Udržitelnost z pohledu bank
 
Diskutovat dále budou zástupci ministerstva zemědělství, zástupci krajů a obcí,
zemědělci, potravináři, obchodníci a další hosté.
 
Kulatý stůl je omezen počtem 20 osob.
 
V případě zájmu o účast prosím kontaktujte Mgr. Helenu Kavanovou na
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo tel.: +420 737 287 024